Menu

”Døden, sorgen, håbet”

  • Skrevet af 

Foredrag onsdag den  6. april i Selde Kirke kl. 19.30 - I sit foredrag Døden, sorgen, håbet fortæller Flemming Kofod-Svendsen både om sin egen sorg og om sorg som et menneskeligt vilkår. Og han deler ud af den trøst, som det kristne budskab har givet ham, og som har ord til alle, der har mistet

Foredrag onsdag den  6. april i Selde Kirke kl. 19.30

I sit foredrag Døden, sorgen, håbet fortæller Flemming Kofod-Svendsen både om sin egen sorg og om sorg som et menneskeligt vilkår. Og han deler ud af den trøst, som det kristne budskab har givet ham, og som har ord til alle, der har mistet.

”Hvad der er sket for mig, har presset mig til mine grænser”, siger Flemming Kofod-Svendsen. Og han fortsætter: ”Jeg er blevet stillet over for livets mørke side, og jeg har mødt min egen svaghed som aldrig før. Jeg har læst flere beskrivelser af, hvor meningsfyldt, ja næsten vidunderligt livet kan blive forvandlet gennem lidelse. Sådanne ord kan jeg ikke bruge, for det er ikke min erfaring. Min daglige bøn til Gud har været, om han vil give mig kraft, styrke og frimodighed til netop denne dags opgaver. Kort sagt hjælp til at leve”.

Arrangør Fællesudvalget for Thorum, Junget, Selde, Åsted og Fur Menighedsråd.

Alle er velkomne.

Til toppen