Menu

Øllets Dag fejres på Fur Bryghus

Lørdag d. 5. September fejres øllets dag over hele landet. På FUR Bryghus holdes der en stor øl festival. Stort set hele dagen er der masser af underholdning og aktiviteter på pladsen foran Bryghuset, og i det opstillede telt

 

Lørdag d. 5. September fejres øllets dag over hele landet.

 

På FUR Bryghus holdes der en stor øl festival. Stort set hele dagen er der masser af underholdning og aktiviteter på pladsen foran Bryghuset, og i det opstillede telt.

Hele dagen igennem vil Mr. Boom og den musikalske trike underholde og spille musik. Et af dagens første indslag er fra en gruppe der kalder sig Camping Line Dancers. De underholder på pladsen.

Dernæst kommer det muntre, og store orkester ATTRAP TYROLERNE fra Struer, der blev stiftet i 1944 af 17 DSB ansatte. Orkestret består af 35 aktive musikere, og har Kristian Høeg som dirigent. Orkesteret optræder i farverig forklædning med ”Lederhosen og Dirdler”. Et sandt musisk fyrværkeri af tyrolermusik og ægte tyrolerdans med økse, sav, ko klokker, ganske som man oplever det i Tyrol.

Der er tænkt på alle aldersgrupper, og de lokale og meget berømte Salling Cirkus Kids kommer og giver 2 optrædener på dagen, hvor de vil vise nogle af de mange akrobatiske øvelser de mestrer.

Der bliver også lidt for de bil interesserede. Bilklubben VAN NUYS i Holstebro har meddelt de kommer med 8 amerikaner biler på dagen.

Så der bliver noget for alle aldersgrupper, når FUR Bryghus holder festival.

Uden mad og drikke duer det som bekendt ikke. Bryghusets meget roste og kendte buffet vil kunne indtages denne dag. Derudover vil bryghusets dygtige kokke og tjenere være parate til at servere fra grillen kl. ca 1300, hvor små mindre retter kan købes.

Sidst men IKKE MINDST på øllets dag, er der jo rigelig mængder af FUR øl - frisk tappet fra fad.

Så skal familien have en anderledes oplevelse, så kom til Ølfestival på FUR Bryghus lørdag d. 5. September fra kl. 1100 – 1800.

Se programmet på bryghusets hjemmeside – www.furbryghus.dk

 

28.08.2009
www.furnyt.dk

Senest ændretLørdag, 28 november 2009 18:50
Til toppen