Menu

Friluftsgudstjeneste ved Fur Bådelaug

Søndag d. 23. sep. 2009 afholdtes den årlige traditionelle friluftsgudstjeneste, som nu er blevet en fast tradition, og det synes jeg er godt, fortæller Erik Th. Nielsen. I år var vi særlig heldig med vejret, hvor temperaturen var lige tilpas, og der var kun en enkelt eller 2 hvepse til at drille os, og det var først efter Gudstjenesten, da vi skulle til at nyde de grillstegte pølser med brød og øl og sodavand til, at de kom

Søndag d. 23. sep. 2009 afholdtes den årlige traditionelle friluftsgudstjeneste, som nu er blevet en fast tradition, og det synes jeg er godt, fortæller Erik Th. Nielsen.

 

I år var vi særlig heldig med vejret, hvor temperaturen var lige tilpas, og der var kun en enkelt eller 2 hvepse til at drille os, og det var først efter Gudstjenesten, da vi skulle til at nyde de grillstegte pølser med brød og øl og sodavand til, at de kom.

Der var kommet en del mennesker, som alle fik en god oplevelse ud af det. Margit Juul Jensen fungerede som kordegn, og Stefan Frøkjær Jensen spillede til salmerne på et medbragt El-orgel.

Claus Olsen holdt som sædvanligt en god og tankevækkende prædiken, som han sluttede af med salmen: "Du som freden mig forkynder".

Det var en god formiddag.

24.08.2009
Erik Th. Nielsen

Senest ændretLørdag, 05 September 2009 20:31
Til toppen