Menu

Centerklubbens julefrokost på Ældrecenteret

  • Skrevet af 

Torsdag aften d. 9. dec. afholdt centerklubben eller "Venner af huset" en aldeles fortræffelig julefrokost for centerets beboere, hvor vi var blevet indbudt til kl. 18.00, og vi fik en pragtfuld aften ud af det med dejlig mad og god musik, som blev leveret af Jytte og Søren Bjerregård

Torsdag aften d. 9. dec. afholdt centerklubben eller "Venner af huset" en aldeles fortræffelig julefrokost for centerets beboere, hvor vi var blevet indbudt til kl. 18.00, og vi fik en pragtfuld aften ud af det med dejlig mad og god musik, som blev leveret af Jytte og Søren Bjerregård.

Menuen bestod af hvide sild med karrysalat, derpå store frikadeller med rødkål, herefter fik vi ovnbagt kartoffelmos og benløse fugle, og til sidst risalamande med tilhørende mandelgaver, det var bare dejligt.

Ind i mellem retterne spillede Jytte og Søren en del af julens melodier, og en del af dem fik vi selv lov at ønske og synge med på.

Efter at have fået serveret kaffe med småkager og slik, læste Jytte H.C. Andersens fortællingen om: "Den lille pige med svovlstikkerne", inden vi afsluttede med at synge: "Dejlig er jorden", men nu var klokken også blevet over 22.00, og det var på tide at finde hjem til sin rede, men vi havde haft en dejlig aften.

14.12.2010
Erik Th. Nielsen

Til toppen