Menu

Fur Børnehus får overrakt boggave

  • Skrevet af 

Fredag eftermiddag den 10. december kl 15.00  i Brugsen på Fur  vil en repræsentant for Fur Børnehus få overrakt et eksemplar af bogen “Søren U-dykker og Prinsesse Let-på-tråden”, der er begået af Ole Mejer, der har sommerbolig i et af Furs ældste huse, der ligger på Nr. Madsbadvej

Fredag eftermiddag den 10. december kl 15.00  i Brugsen på Fur  vil en repræsentant for Fur Børnehus få overrakt et eksemplar af bogen “Søren U-dykker og Prinsesse Let-på-tråden”, der er begået af Ole Mejer, der har sommerbolig i et af Furs ældste huse, der ligger på Nr. Madsbadvej.

Til udgivelsen har Ole Mejer modtaget økonomisk støtte fra Fur Sparekasses Almennyttige Fond og Nordea Fonden. Bogen er udgivet på eget forlag og derfor har Ole Mejer besluttet, at Fur Børnehus vil få overdraget 125 eksemplarer af bogen,  hvor indtægten fra salget vil gå ubeskåret til Børnehuset. Brugsen på Fur vil i den forbindelse stå for salget.

 

Ole Mejer og hans konen købte det gamle hus på Nr. Madsbadvej omkring 1970. Han er født og opvokset i Struer og sejlede som barn mange gang rundt om Fur, men kom aldrig i land. Det gjorde han til gengæld i 1963, da han i forbindelse med sin uddannelse til lærer på Nr. Nissum Seminarium i tre måneder kom på “græs” på Fur Skole, der lige var bygget. Siden viste han sin kone Fur og hun faldt pladask for et ældgammelt stuehus på Nr. Madsbadvej.

Undervejs til pensionisttilværelsen blev det til 18 år som forstander på Fenskær Efterskole. Ved siden af lærergerningen er Ole Mejer tillige kunstner og har blandt mange steder udstillet sine skulpturer og sit keramik i Karolines Hus på Fur.

06.12.2010
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Til toppen