Menu

Kunst på Fur Museum

  • Skrevet af 

Fur Museums faste udstillinger blev pyntet op til Jul af kreative kunstnere og kunsthåndværkere

Fur Museums faste udstillinger blev pyntet op til Jul af kreative kunstnere og kunsthåndværkere.

Fur Museums udstillinger rummer geologi, arkæologi og Furs nyere historie – men en gang om året omdannes udstillingerne, når museet holder Åbent Hus den første søndag i advent. Nogle af øens kreative kunstnere og kunsthåndværkere overtager udstillingerne og pynter op til Jul. Kunst, kultur og natur blandes. Det giver en anderledes oplevelse. Og det giver en god oplevelse.

I år bidrog Angelika Kapplusch, Birthe Jelle, Birthe Sonne, Gunnar ”Splint”, og Åse Lykke Jensen. Der var fotografier, træting, akvareller, molerfantasier, flere forunderlige dekorationer og et par omvandrende nisser. Det var flot.

Julesamarbejdet mellem museet og kunstnerne tog sin begyndelse i 2009. Da var der to udstillere. I år var der fem. Mon ikke der er ved at være skabt en tradition for julekunst på Fur Museum. Tak for samarbejdet.

 

JB Fur Museum 29/11 2010

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/com_k2/templates/default/item.php on line 191
Til toppen