Menu

Opførelsen af musicalen Snedronningen blev en stor succes

  • Skrevet af 

Torsdag aften den 11. November oprandt endelig tidspunktet,  som eleverne på Fursund Skole længe havde set hen til. Da skulle musicalen Snedronningen nemlig opføres for forældre, bedsteforældre, søskende og hvem der ellers er tilknyttet skolen

Torsdag aften den 11. November oprandt endelig tidspunktet,  som eleverne på Fursund Skole længe havde set hen til. Da skulle musicalen Snedronningen nemlig opføres for forældre, bedsteforældre, søskende og hvem der ellers er tilknyttet skolen.  

 

Skoleleder Gert Slyngborg bød de omkring 500 mennesker velkommen og fortalte, at hele projektet med opførelse af Snedronningen dels skulle markere, at Selde afdelingen nu har  eksisteret i 50 år, og dels skulle være  med til at styrke samarbejdet over Fursund både blandt elever og lærere. 

Ar dømme efter  resultatet, så lykkedes begge del på bedste vis. I den time opførelsen varede blev det talstærke og medlevende publikum vidne et godt gennemarbejdet stykke, hvor alle medvirkende tog opgaven på sig og ydede deres bedste. Et stort arbejde var også lagt i at fremstille de mange kulisser og sy kostumer. Det sidste havde en gruppe forældre, hjulpet til med. Så det blev virkelig en aften, hvor der fremkom en stor fællesoplevelse for folk fra bygge sider af sundet.

13.11.2010
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Til toppen