Notice: Use of undefined constant K2_BUILD_ID - assumed 'K2_BUILD_ID' in /var/www/furnyt.dk/public_html/administrator/components/com_k2/helpers/html.php on line 350
Årets tema var Halloween på Fur På Fur Camping
Menu

Notice: Undefined property: stdClass::$imageGeneric in /var/www/furnyt.dk/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 663

Årets tema var Halloween på Fur På Fur Camping

  • Skrevet af 

Første efterårsarrangement veloverstået på FUR Camping
En frivillig forældregruppe fra 5. årgang har sammen med FUR Camping afholdt efterårsaktiviteter, hvor alle lokale børn – samt campister var inviteret

Første efterårsarrangement veloverstået på FUR Camping

En frivillig forældregruppe fra 5. årgang har sammen med FUR Camping afholdt efterårsaktiviteter, hvor alle lokale børn – samt campister var inviteret.

Allerede fra første dag i skolernes efterårsferie, var hen ved 70 personer dukket op på Furs campingplads for at hygge, lave udklædninger og oppyntning af campingpladsen. Aftenen sluttede af med fællesspisning, hvor alle eleverne fra 5. klasse havde inviteret deres forældre os søskende, inden dagen sluttede af med et rigtigt uhyggeligt natløb omkring campingpladsen.

Pia Jepsen, Fur, der har været tovholder på projektet fortæller: ”Fra tirsdag har vi haft omkring 20 elever hver dag. Og dagens program har været helt på børnenes præmisser”. Fx har vi gjort meget ud af, at alle børnene havde ferie, så hvornår de ville stå op – og gå i seng, var op til dem selv. Om eftermiddagen var der planlagt nogle fælles aktiviteter – der skulle resultere i en perfekt Halloween afslutning lørdag aften”.

Lørdag kunne Fur Camping så slå dørene op til store veldækkede borde, og en noget anderledes buffet, som børnene sammen med Betina Bugge, der til dagligt står for campingpladsens bistro, havde fået sat sammen. Godt med farvestoffer rummede buffeten ”abehjerne”, ”helstegt turist”, ”snegleslim”, ”Adams æbler” og andre hidtil ukendte delikatesser. Over 60 personer var dukket op på campingpladsen, som samtidig var sæsonens afslutningsarrangement.

”Vi har været helt imponerede over al den velvilje og frivillige hjælp, som forældrene har mødt os med”, siger Brian Sørensen, der er campingfatter på Fur. ”Hele tiden har folk spurgt hvad de kunne hjælpe med eller om de måtte bage en kage, og det har vi været meget taknemmelige for”.

”Planen er, at noget lignende skal ske næste år. Børnene har rigtigt hygget sig, og holdt efterårsferie sammen med kammerater på en anderledes måde. Nu skal projektet evalueres, og konceptet skal selvfølgelig tilpasses”, slutter en træt Pia Jepsen.

28.10.2010

Til toppen