Menu

Fur Børnehus ansætter personale

  • Skrevet af 

Fur Børnehus, der forventes at åbne den 1. oktober er nu i fuld gang med at ansætte personale. Lederen er allerede ansat. Hun hedder Hanne Hansen og bor i Debel på Fur. Her har hun haft adresse i fire år sammen med sin mand Bo. Parret har fem børn i alderen 13 – 24 år. Hanne synes det er et rigtigt godt initiativ at etablere et børnehus og hun ser i det hele taget små institutioner som noget værdifuldt

Fur Børnehus, der forventes at åbne den 1. oktober er nu i fuld gang med at ansætte personale. Lederen er allerede ansat. Hun hedder Hanne Hansen og bor i Debel på Fur. Her har hun haft adresse i fire år sammen med sin mand Bo. Parret har fem børn i alderen 13 – 24 år. Hanne synes det er et rigtigt godt initiativ at etablere et børnehus og hun ser i det hele taget små institutioner som noget værdifuldt.
Da FurNyt kiggede indenfor torsdag aften, var folk fra bestyrelsen og sammen med den nye leder i gang med at finde de ansøgere ud, som i den kommende uge skal til ansættelsessamtale. Et større arbejde, da der er kommet omkring 130 ansøgere til de tre stillinger, der ønskes besat. Formanden for bestyrelsen Pia Juhl kunne oplyse, at der var mange kvalificerede ansøgere, og at børnetallet i øjeblikket er stigende, så der måske bliver flere timer til rådighed for personale end først beregnet.
Listen over ansøgere fyldte flere meter. Se billederne:

23.08.2010

Senest ændretMandag, 27 september 2010 11:35
Til toppen