Menu

Fur Rundt March for 42. gang

  • Skrevet af 

Den 42. march Fur Rundt er netop overstået. FurNyt dækker naturligvis begivenheden, men vil i år gøre det på en lidt anderledes måde, hvor vi kombinerer tekst med videoklip. Derfor har vi delt dækningen op i flere afsnit, som vil komme efterhånden, som de bliver færdige

Den 42. march Fur Rundt er netop overstået. FurNyt dækker naturligvis begivenheden, men vil i år gøre det på en lidt anderledes måde, hvor vi kombinerer tekst med videoklip. Derfor har vi delt dækningen op i flere afsnit, som vil komme efterhånden, som de bliver færdige.

Men lad os komme i gang:

Første afsnit: 

Optakten

Forberedelserne til årets Fur Rundt March har stået på gennem længere tid. Møder er blevet holdt og nye pavilloner til opstilling på havnen er blevet snedkereret og betrukket med stof. Fredag over middag blev det store telt sat op på havnen og sidst på eftermiddagen rykkede et stort antal frivillige ind fra Furs Forenede Foreninger under ledelse af formand Olly. Bar, borde og stole skulle sættes op og el rigges til, så alt er klar til at modtage morgendagens mange deltagere.

{besps}artikler2010/furrundt1{/besps}


13.07.2010
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Har du en kommentar til Fur Rundt Marchen eller en hilsen - så er her muligheden .....

{jcomments on}

 

Senest ændretTirsdag, 13 Juli 2010 20:33
Til toppen