Menu

Geocaching Event på Fur

  • Skrevet af 

Furnyt har modtaget nedenstående tekst om en forestående ¨Geocaching Event på Fur” lørdag den 19. juni. Henvendelsen kommer fra Aase og Henrik Rasmussen, der skriver:

Geocaching går i al sin enkelthed ud på at finde skatte ved hjælp af en håndholdt GPS, skrive sit navn på en log, måske bytte en lille ting i skatten, og derefter tage hjem og logge sit besøg på Internettet. Det er en aktivitet/sport som dyrkes i vid udstrækning af såvel unge som ældre, alene eller som familieaktivitet

Geocaching Event på Fur
Furnyt har modtaget nedenstående tekst om en forestående ¨Geocaching Event på Fur” lørdag den 19. juni. Henvendelsen kommer fra Aase og Henrik Rasmussen, der skriver:
Geocaching går i al sin enkelthed ud på at finde skatte ved hjælp af en håndholdt GPS, skrive sit navn på en log, måske bytte en lille ting i skatten, og derefter tage hjem og logge sit besøg på Internettet. Det er en aktivitet/sport som dyrkes i vid udstrækning af såvel unge som ældre, alene eller som familieaktivitet.

Lørdag den 19. juni er dagen, hvor geocachers fra hele landet, endda enkelte udlændinge, mødes for at finde caches på Fur.
Det er sikkert de færreste, der er klar over, at der i forvejen er gemt 11 "skatte" rundt på øen, og at de bliver besøgt med jævne mellemrum af mere eller mindre entusiastiske geocachers. I forbindelse med eventet vil der blive frigivet yderligere 17 caches (skatte) rundt om på øen.

Vi har selv, som så mange andre, i stor udstrækning ladet geocaching bestemme vore ferie- og udflugtsmål. Eventet og frigivelsen af de nye caches har det formål at få endnu flere besøgende til øen, og samtidig vise andre nogle af de mange steder, som Fur kan være stolt af. Det er vort håb, at endnu flere geocachers fremover vil vælge Fur som mål for en weekend eller en ferie.

Placeringen af de nye caches er valgt på en sådan måde, at man for at finde dem vil komme rundt på det meste af øen, og samtidig skal samle oplysninger forskellige steder. Så hvis du ser folk med en lidt unormal adfærd, så tjek lige om de har en GPS i hånden, inden du griber ind...

I forbindelse med planlægningen af eventet har vi været i kontakt med flere af de erhvervsdrivende på Fur med henblik på placering af caches mm., og har fået en overvældende positiv reaktion.
Ydermere har Fuur Sparekasses Almennyttige Fond givet tilsagn om økonomisk støtte til arrangementet, hvilket vi er taknemmelige for.

Eventet er publiceret som en begivenhed på www.geocaching.dk og www.geocaching.com, hvor geocachers fra nær og fjern tilmelder sig. På disse hjemmesider kan du læse meget mere om, hvad geocaching er.
Beskrivelsen af selve eventet kan ses på http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=88a2a849-bb8d-4f6d-93ea-87b89587d158

22.05.2010
Aase & Henrik Rasmussen

Billede fra det generelle site - om Fur:

http://www.geocaching.com/map/default.aspx?lat=-43.13464&lng=170.58828

Senest ændretLørdag, 12 juni 2010 21:54
Til toppen