Menuen til Fur Rundt
- Skrevet af John Brinch Bertelsen
Her er årets menu til marchen og havnefesten Fur Rundt lørdag den 13. juli 2019
Bacongrillet kyllingebryst med små kartofler, der er vendt i smør og krydderurter. Hertil en god mixed salat samt brød og smør
Pris: Kr. 120-
Maden leveres af Tokes Køkken, der også leverede mad til Limfjorden Rundt 2018.
Forsalg i Dagli´ Brugsen i dagene op til Fur Rundt. Bestil på 97 59 30 03 allerede nu.
Billetter solgt i forsalg skal være afhentet i brugsen senest kl. 18.00 den 13. juli.
Maden udleveres ved det store festtelt på Fur Havn fra kl. 17.30 til 19.00. Efter spisningen er der havnebal og fest til midnat.
Furs Forenede Foreninger
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/com_k2/templates/default/item.php on line 191
Til toppen