Menu

Fursund Turistforening

Fur Turistforening blev stiftet i 1969. Senere ændredes navnet til det nuværende Fursund Turistforening, da virkeområdet kom til at omfatte hele Sundsøre Kommune.

Formål:

Foreningens formål er, at fremme turismen i området på en måde, der er til gavn for såvel områdets faste beboere og erhverv som for vore gæster. Dette formål forsøges realiseret på følgende måder:

a) At skabe lokal forståelse for turismens store betydning for vort område, og derved bl.a. gennem medlemskab at opnå den aktive støtte, der er nødvendig for foreningens virke.

b) Gennem samarbejde med Destination Limfjorden samt områdets erhvervsdrivende at få økonomisk grundlag for at drive lokal gæsteservice, der kan yde størst mulig service og vejledning til områdets borgere og til alle vore gæster.

c) At samarbejde med kommune, region og andre institutioner for at bevare, lette adgangen og om muligt forskønne områdets naturværdier.

d) I videst muligt omfang via foreningens kontakter til Destination Limfjorden samt andre turistorganisationer i ind- og udland at udbrede kendskab til medlemmernes turistmæssige og kulturelle attraktioner.

Kontakt turistinformationen på: tlf.: 45 97 59 30 53 og e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Få mere info på  www.visitfur.dk

Læs mere om foreningens virke:
Det er nemt at finde mere på FurNyt.dk. Skriv for eksempel Fursund Turistforening i søgefeltet på forsiden og tryk enter, Så får du en liste med artikler om Fursund Turistforening. Søgningen kan gentages med andre søgeord. God læsning.

Medlemskab:
Som medlem kan optages enhver, der er bosiddende eller ejer fast ejendom i tidl. Sundsøre Kommune, og som har betalt medlemskontingent til foreningen. Annoncører i Fur-Østsalling guiden er automatisk medlem af foreningen. For alle gælder det, at man arbejder for foreningens formål. Øvrige kan optages som støttemedlem, dog uden stemmeret


Bestyrelsen består af:

Formand Betina Bugge

Næstformand Janne Søndergård

Bestyrelsesmedlem Anette Gaden Dalsgaard, Bente Jensen, Lisbeth Bundgaard

Suppleant Anne Sofie Popp Bugge Dahl

 

Til toppen