Menu

EnergiMidt

EnergiMidt

Hjemmeside: www.energimidt.dk

EnergiMidt er i dag en moderne energi- og bredbåndsvirksomhed. Vi har rødder i det midtjyske område og forsyner 176.000 kunder i et 6000 km2 stort område fra Limfjorden i nord til Vejle i syd med el. Samtidig er vi i fuld gang med at etablere et fiberbredbåndsnet, som skal gøre os til midtjydernes foretrukne leverandør inden for bredbåndsbaseret kommunikation og underholdning.
 
I 2008 blev EnergiMidt et multiforsyningsselskab med købet af EnergiGruppen Jyllands varmeselskaber. EnergiMidts aktiviteter og kompetencer inkluderer dermed også varmeforsyning.
 
EnergiMidt tilbyder desuden elinstallation, salg af varmepumper og solceller samt energirådgivning over for private og erhvervskunder, og vi nøjes ikke med at arbejde lokalt. Nogle af vores dygtige medarbejdere deler deres kompetencer inden for solceller og energirådgivning med samarbejdspartnere i udlandet.
 
Oprindelig opstod EnergiMidt som følge af en fusion mellem tre elselskaber i 2002. Siden er det gået stærkt – og både kundeantal, forretningsområder og medarbejderstaben er udvidet. Vi beskæftiger i dag 600 medarbejdere inden for en lang række fagområder. EnergiMidt har hovedkontor i Silkeborg samt driftscentre i Skive, Herning, Brædstrup og Bjerringbro.


Til toppen